Jouw bedrijf 365 dagen schoon!

Veel bedrijven schakelen tegenwoordig een professionele schoonmaakpartner in. Dankzij onze uitgebreide kennis zorgen we bij HiGENiUS voor de meest gepaste schoonmaakoplossing. Ons breed aanbod aan schoonmaakdiensten biedt de juiste oplossing voor elke ruimte. We verzorgen zowel eenmalige als periodieke schoonmaak. Benieuwd hoe HiGENiUS jouw bedrijf kan helpen?

Terug naar overzicht

Kiezen voor HiGENiUS, is kiezen voor geniale service

Met een breed gamma aan schoonmaakmachines en een groep van vakkundig personeel streeft HiGENiUS naar een schonere toekomst. Dagelijks toveren onze schoonmakers de grootste en meest complexe ruimtes om in propere werkomgevingen. We denken mee met onze klanten en zetten klanttevredenheid op de eerste plaats. Bovendien koppelen we al onze diensten aan eerlijk en professioneel advies.

De voordelen van professionele schoonmaakhulp

Een professionele schoonmaakpartner inschakelen heeft heel wat voordelen. We zetten kort de belangrijkste op een rijtje:

  • Altijd schoonmaakpersoneel ter beschikking
  • Enorme flexibiliteit qua werkuren
  • Hoogst mogelijke kwaliteit en rendement
  • De nieuwste technieken, methodes en materialen
  • Vaste prijzen met zichtbare budgetten
  • Volledig verzekerd

Is HiGENiUS de schoonmaakpartner die jij zoekt? Neem gerust contact met ons op!

schoonmaak

Onze diensten

Kantoorschoonmaak

De meeste mensen spenderen het grootste deel van hun dag op kantoor. Een propere en hygiënische ruimte zorgt ook voor een betere gezondheid op de werkvloer. Zorg samen met ons voor een kantooromgeving die jouw werknemers motiveert! Onze dienst stopt niet bij een stofvrij kantoor en vlekvrije tapijten. HiGENiUS focust met kantoorschoonmaak op meerdere oplossingen, zoals het reinigen van je ventilatiekanalen of het schoonmaken van je ramen en gevels.

Industriële schoonmaak

In een industriële omgeving zijn orde, overzicht en hygiëne cruciaal voor een optimaal productieproces. Tal van industrietakken hebben nood aan industriële schoonmaak zoals de schoonmaak van productiehallen, werkplaatsen of de industriële reiniging van machines.

Schoonmaak in de zorg

Een consequent hygiënebeleid is overal belangrijk, maar zeker in een ziekenhuisomgeving. Niet alleen voor de patiënten, maar ook voor de werknemers is een schone en hygiënische omgeving van belang. Ons team maakt daarom gebruik van de laatste schoonmaaktechnieken en de meest ecologische schoonmaakproducten.

Schoonmaak voedingsindustrie

Voor bedrijven in de horeca en voedingsindustrie gelden naast de standaard hygiëneregels aanvullende normen om risico´s te vermijden. Bij HiGENiUS zijn we gespecialiseerd in de HACCP-wetgeving en hanteren we een gespecialiseerde aanpak voor bedrijven in de voedingsindustrie.

Schoonmaak cleanroom

Onze schoonmaakprofessionals laten niets aan het toeval over, ook bij het schoonmaken van een cleanroom. We werken helemaal volgens de vooropgestelde normen en streven steeds naar een perfect resultaat.

Gevelreiniging en glazenwas

Een goed onderhouden gevel en glanzende ramen, geeft je bedrijf onmiddellijke de professionele uitstraling waar je naar streeft! Bij HiGENiUS kan je terecht voor een uitgebreide schoonmaak van de buitenzijde van jouw gebouw.

Luchtkanaalreiniging

Vuile luchtkanalen hebben verschillende nadelen voor de mensen binnen je bedrijf. Denk maar aan het inademen van fijnstof, pollen en bacteriën. In een drukke kantoorruimte kan heel wat stof zich in de ventilatiekanalen ophopen. Enerzijds daalt hierdoor de luchtkwaliteit wat nadelig is voor de gezondheid van je werknemers. Anderzijds heeft dit een invloed op de brandveiligheid van je gebouw. Een gespecialiseerde luchtkanaalreiniging is de oplossing.

schoonmaak

Onze machines

Veegmachines

Een veegmachine is een must wanneer je grote ruimtes wilt schoonmaken. Het is een totale ontzorging van je personeel en een hygiënisch alternatief voor handmatig borstelen.

Schrobmachines

Onze schrobmachines zijn ontworpen om zelfs de meest veeleisende schoonmaaktaken aan te kunnen, waardoor je vloeroppervlakken altijd in topconditie blijven. Met onze schrobmachines bespaar je tijd, kosten en moeite, terwijl je geniet van een hygiënische en veilige werkplek.

Stofzuigers

Op zoek naar een krachtige en professionele stofzuiger? Zowel fijnstof, metaalstukjes als vloeistoffen worden eenvoudig opgezogen met onze stofzuigers. Afhankelijk van het type vuil hebben we verschillende soorten industriële stofzuigers in huis. Altijd krachtig, veilig en praktisch in gebruik.

The HiGENiUS way

Wie beroep doet op onze diensten mag zeker zijn van een topresultaat. We zorgen voor flexibele werktijden, 1-op-1-communicatie en een duurzame werkwijze met ecologische schoonmaakproducten. Kiezen voor HiGENiUS dat is ook kiezen voor een warm familiebedrijf met een hart voor mensen.