Maak kennis met HiGENiUS

Een professioneel schoonmaakbedrijf inschakelen heeft alleen maar voordelen. Met een brede waaier aan schoonmaakmachines en een groep van deskundige professionals toveren we bij HiGENiUS dagelijks de grootste en meest complexe ruimtes om in schone werkomgevingen. Benieuwd naar wie we zijn en wat we doen? Ontdek het in deze blog.

Terug naar overzicht

Waarom kiezen voor professionele schoonmaakhulp?

  • Altijd schoonmaakpersoneel ter beschikking
  • Enorme flexibiliteit qua werkuren
  • Hoogst mogelijke kwaliteit en rendement
  • De nieuwste technieken, methodes en materialen
  • Vaste prijzen, zichtbare budgetten
  • Volledig verzekerd

Hi wie?

Bij HiGENiUS kunnen klanten al meer dan 25 jaar lang terecht voor de allerbeste schoonmaakmachines en -materialen. Zo zijn we vandaag een exclusieve verdeler van het Italiaanse topmerk Comac voor heel België en verdelen we topinnovaties zoals de robots van Gaussian Robotics.

Ook hebben we heel wat schoonmaaktalent in huis dat met de juiste ervaring dagelijks of periodiek jouw omgeving schoonmaakt. Bovendien koppelen we al onze diensten telkens aan eerlijk en professioneel advies.

The HiGENiUS Way

Wie beroep doet op onze diensten mag zeker zijn van een topresultaat. We zorgen voor flexibele werktijden, 1-op-1-communicatie en streven naar een duurzame werkwijze.

Onze diensten

Algemene schoonmaak

Bij HiGENiUS zien we niets over het hoofd, ongeacht of we de vloeren, het interieur, de machines, de muren of buitengevels van je bedrijf reinigen. Wij staan met volle verantwoordelijkheid in voor jouw algemene schoonmaak en zorgen ervoor dat je eigen werknemers kunnen presteren in een optimale werkomgeving.

Projectschoonmaak

Onze projectschoonmaak gaat verder dan het oppervlak en zorgt telkens voor een schitterend resultaat, ongeacht de aanleiding of plaats. Samen bepalen we de exacte voorwaarden van de samenwerking om jouw bedrijf altijd schoon en hygiënisch te houden.

Gevelreiniging en glazenwas

Spiegeltje, spiegeltje aan de wand, welk bedrijf heeft de properste gevel van het land? Een bedrijf straalt en dat uiteraard ook dankzij een propere gevel en ramen.

Schoonmaak voedingsindustrie

Ook in een voedselverwerkend bedrijf gaan we volledig tewerk volgens The HiGENiUS Way! In de voedingsindustrie is het van belang om de HACCP-wetgeving en regels van de volksgezondheid te volgen. We zorgen er steeds voor dat jouw productieprocessen niet gecontamineerd of verstoord worden.

Schoonmaak cleanroom

Een cleamroom schoonmaken? Dat doen we tot in de perfectie en met de juiste ervaring. Onze schoonmaakprofessionals zijn theoretisch en praktisch getraind en laten niets aan het toeval over.

Luchtkanaalreiniging

Frisse lucht, dat is zeker geen overbodige luxe. In een bedrijf passeren dagelijks veel mensen. Hierdoor kan heel wat stof zich in de ventilatiekanalen ophopen. Enerzijds daalt de luchtkwaliteit wat een impact heeft op de gezondheid van je werknemers, anderzijds heeft dit een invloed op de brandveiligheid van je gebouw. Een gespecialiseerde luchtkanaalreiniging is de oplossing.

schoonmaakbedrijf
De FIXERij

Heb je last van achterstallig onderhoud, storingen of dringende reparaties? Het vinden van een betrouwbaar klusbedrijf dat snel en efficiënt aan je behoeften voldoet, kan lastig zijn. Ons ervaren team van de FIXERij staat klaar om elk project aan te pakken en zorgt ervoor dat je bedrijfsactiviteiten zo min mogelijk worden verstoord.

Zoek jij een schoonmaakpartner? Neem contact op en bespreek samen met ons een geknipt plan van aanpak.