Schoonmaakbedrijven, een totaalbeleving

Schoonmaakbedrijven verbreden hun diensten, stellen meer mankrachten ter beschikking en doen hun job met een boodschap. Kwaliteit speelt hier een belangrijk rol. Echter zetten veel meer schoonmaakbedrijven in op een totaalbeleving. Ontdek in deze blog hoe HiGENiUS dit doet.

Terug naar overzicht

Werknemers gelukkig, iedereen gelukkig

Werknemers duurzaam inzetten in schoonmaakbedrijven? Van cruciaal belang in de dienstensector en ook een punt hoog op de agenda bij HiGENiUS. Zorgen dat je werknemers gelukkig zijn, is de eerste stap tot een gelukkige klant. Want geluk begint bij jezelf en dat geldt ook voor een organisatie. Bij HiGENiUS is iedereen een unieke schakel in de dienstverlening. We doen meer dan enkel schoonmaken. We zorgen voor betere werkomgevingen, betere prestaties en betere levens.

Meer diensten, meer beleving

Meer beleving bieden binnen schoonmaakbedrijven, dat is ook meer diensten aanbieden in het algemeen. Zo ben je als schoonmaakbedrijf één enkel aanspreekpunt voor je klanten en kunnen ze je vertrouwde dienstverlening inzetten voor meerdere jobs. Kortom, bij HiGENiUS zijn we één vertrouwde dienstverlener met meerdere diensten om op elk moment paraat te staan voor onze klanten.

Schoonmaakbedrijven, meer dan gewoon schoon!

Een totaal beleving aanbieden is meer dan alleen een brede waaier aan diensten. Het is het toevoegen van de personal touch, waar opdrachtgevers naar verlangen. Kortom, dienstverlening op maat van hun bedrijf. Hospitality in de schoonmaakbranche is een trend die daar mooi op inspeelt. Gericht werken, met optimale communicatie en het proactief meedenken met de klant. Het is een vraag die HiGENiUS zo goed mogelijk tracht te antwoorden.

Samen met ons team van schoonmakers hebben we oog voor de behoeften van onze klanten en doen we meer dan alleen schoonmaken. We zijn een groep van schoonmaakgenieën. Vindingrijke mensen die verder denken dan nodig is, door enorm precies te werk te gaan en klantvriendelijkheid op de eerste plaats te zetten.

Op zoek naar een partner met uiteenlopende specialiteiten over alle sectoren heen? Aarzel niet om contact met ons op te nemen!